Zpět na návody

Aktivace nebo deaktivace uživatele

Tento návod popisuje zapnutí nebo vypnutí uživatelského účtu.

Účel

Tento návod popisuje zapnutí nebo vypnutí uživatelského účtu.

Předpoklady

  • Je otevřený editor uživatele.
  • Uživatel má administrátorské oprávnění.

Screenshoty

Aktivní uživatel
Aktivní uživatel

Postup

  1. Vyberte uživatele v seznamu.
  2. Klikněte na Upravit.
  3. Zapněte nebo vypněte přepínač Aktivní.
  4. Uložte změnu.
  5. V seznamu zkontrolujte stav Aktivní nebo Vypnutý.

Výsledek

Aktivní uživatel může být vybrán pro práci v aplikaci. Vypnutý uživatel zůstává v historii, ale nemá být používán.

Časté chyby

  • Odcházející uživatel se smaže místo deaktivace.
  • Neaktivní účet se očekává v přepínači aktuálního uživatele.

Účetnictví a CRM na Macu stáhnete přes Mac App Store.

Stáhnout v Mac App Store