Zpět na návody

Přepnutí aktuálního uživatele

Tento návod popisuje přepnutí aktuálního uživatele v rámci firmy.

Účel

Tento návod popisuje přepnutí aktuálního uživatele v rámci firmy.

Předpoklady

  • Je otevřená záložka Uživatelé a role.
  • Uživatel, na kterého se přepíná, je aktivní.

Screenshoty

Přepnutí uživatele
Přepnutí uživatele

Postup

  1. V seznamu vyberte uživatele.
  2. V detailu zkontrolujte roli a stav.
  3. Klikněte na Přepnout na tohoto uživatele.
  4. V levém spodním rohu zkontrolujte aktuální jméno a roli.

Výsledek

Aplikace používá vybraného uživatele pro další práci a auditní záznamy.

Časté chyby

  • Přepíná se na neaktivního uživatele.
  • Po přepnutí se zapomene ověřit role v levém spodním panelu.

Účetnictví a CRM na Macu stáhnete přes Mac App Store.

Stáhnout v Mac App Store